Minneapolis

Minneapolis


Minneapolis

Bijna 3 jaar geleden was ik hier voor het laatst. Toen was het januari en hartje winter. Dikke pakken sneeuw en ijzige kou. Met een collega heb ik daar toen heerlijk geskied. Super leuk en bijzonder zo dichtbij de stad.

Ik was er ook eens in de zomer, toen nog in een ander hotel dan waar ik deze reis sliep. Down Town Minneapolis deze keer.

Er staat 1.40 op mijn hardloopschema en die wil ik graag daar, in Minneapolis, lopen. Een leuke collega zegt;
‘Oh, dan loop ik met je mee! Geen idee of ik dat kan, maar ik ga graag mee.’
Om 7.00 uur spreken we af in de lobby. De zon komt langzaam op en ik heb een leuke route gevonden in Komoot, langs de Mississippi rivier. Alles is nieuw voor mij en ook voor mijn collega.

De indian summer is hier net begonnen en wat is het al prachtig! Vooral met de opkomende zon erop is het echt een kleur explosie! Minneapolis heeft mij echt verrast! Wat een mooie, oude, industriestad is dit. Prachtige “oude” gebouwen en bruggen. De 16km die we lopen vliegen echt voorbij. Mijn collega loopt ze alle 16 pratend en lachend met mij mee.

De rest van de dag besteed ik ouderwets in de grootste mall van Amerika. Even lekker winkelen en alles bekijken. s’ Avonds heerlijk eten bij de Cheesecake Factory. Helaas ben ik maar 48 uur in deze stad waar ik zeker nog een keer terug ga komen.

Op vrijdag loop ik thuis nog een 10 plus kilometer en op zaterdag een interval. Vandaag heb ik een rustdag.

Volgende week zondag staat de halve marathon van Amsterdam op programma. Helemaal leuk weer eens een loopevenement en dan meteen weer een stapje meer in kilometers.

Echt zin in! Wie zie ik daar?