Mijn leven als stewardess

Mijn leven als stewardess

Angel Travel


“Run the world”


Elke maand pak ik meerdere keren mijn koffer in voor mooie reizen! Maar voor dat ik ben op de plaats van bestemming gast daar een hele boel aan vooraf...


Voor sommige mensen heb ik de droombaan de baan waar je met je voetjes in het zand een cocktail drinkend de zon onder ziet gaan..

Elke week weer!

Soms is dat ook wel zo maar voor ik daar ben heb ik meestal een uur of 15 keihard gewerkt 300 passagiers van A naar B gebracht en verzorgt. Er zijn zelfs passagiers die aan mij vragen; Jij gaat toch zo weer terug naar Amsterdam?? Ehhh nee hoor ik ga ook naar bed.... graag zelfs!


 Maar het begint meestal al thuis mijn gezin bestaat uit 2 leuke lieve kinderen die vaak liefdevol door opa en oma worden opgevangen als moeders weer op reis gaat.

Ook moeders van school staan dikwijls voor ons klaar! Mijn man heeft een fulltime job in een druk groeiende business en draait veel uren. We zijn blij met de opvang in ons gezin want anders zou ik niet zo “makkelijk” op reis gaan.

Thuis is alles dus tiptop geregeld zodat ik weg kan en mijn kinderen gewoon kunnen sporten en spelen met vriendjes.


Aan boord werk ik hard en vaak kom ik moe aan op mijn bestemming. Het tijdsverschil jaagt vaak al door mijn lijf. Hotels waar ik verblijf zijn mooi en lux dat maakt het fijn.

Mijn collega’s zijn elke vlucht weer anders ik geniet van al deze verschillende mensen en passies we zijn een bijzonder team voor een paar uren.


Maar het moment dat ik op sta in de vroege ochtend en mijn gordijnen open en zie dat ik weer op een plek ben waar anderen vaak van dromen of jaren voor sparen....

Trek ik mijn hardloop schoenen aan om de jetlag te verslaan! Maar ook om de stad of plek te bewonderen waar ik ben.

Vaak zie je meer op deze manier dan op welke andere ook!


Ik geniet na al die jaren nog steeds van mijn werkt elke keer weer! En neem jullie graag mee op mijn volgende reis.
Liefs Frouke.