Met een gouden randje

Met een gouden randje


En door!

Na een fantastische week skiën loop ik op maandag, mijn laatste dag vrij, een fijne 10km. Dan pak ik mijn koffer in voor een mooie reis naar Mexico City. Het is lang geleden dat ik daar voor het laatst was. Ik meld pas rond 13.00 uur aan en voor mijn vlucht loop ik nog een rondje van 5km. Lekker even wat frisse lucht nog voor ik die buis in ga voor 11.40 uur vliegen.

Even slikken wat een bizar lange vliegtijd zo na mijn vakantie, maar het “vliegt” voorbij. Als we aankomen in het hotel ga ik meteen naar bed want na 6 uurtjes slaap gaat mijn wekker alweer. Om 5.00 uur worden we opgehaald en rijden we nog een uurtje door het donker. Al bij een aantal collega’s zag ik het voorbijkomen en dit wat ik nu ga doen is absoluut iets wat ik super graag wil doen.

Ballonvaren!

Als we aankomen bij het gebouw liggen er zeker al tien ballonnen op het gras. We moeten nog heel even wachten en de zon komt langzaam op. Dan lopen we naar een mooie gekleurde ballon en stappen in het mandje. Bijzonder om zo de lucht in te vliegen en zoveel anderen ballonnen te zien gaan. We vliegen, of zeg je eigenlijk zweven, over de Pirámides de Teotihuacán, echt waanzinnig mooi! Nog nooit had ik ballon gevaren en op deze mooie plek maakt dat het nog meer bijzonder. Een dag met een gouden randje.

Na de ballonvaart gaan we ook nog even kijken bij de piramides en dan kom ik op vrijdag einde van de middag weer thuis. Moe maar het was het meer dan waard!

Vandaag hoop ik fit genoeg te zijn voor een rondje hardlopen. Samen met een jetlag nam ik namelijk ook een verkoudheid mee. Geen C maar wel een goede snotneus.

Fijne zondag