Linschoten

Linschoten


Linschotenloop

Zoals al heel veel jaren sloot ik gisteren mijn hardloopjaar af in Linschoten, met de kwart tijdens in Linschoten. Mijn PR op de halve ligt hier al een tijdje en eigelijk toen ik hier liep dacht ik die moet er ook maar eens aan gaan geloven. Een mooi nieuw doel voor 2023?

Afijn, als ik zaterdagochtend op sta, na een bizar drukke week, lees ik meteen op de socials dat het mogelijk niet door kan gaan in verband met de gladheid… Okay, die kwam niet helemaal onverwacht, maar ik hoop toch dat het wel door gaat. En gelukkig, dat gaat het!

De gymzaal, waar we verzamelen, is het altijd een gezellig boel. Ik zie al snel veel bekenden en dat maakt deze loop gewoon altijd zo leuk. Mijn dochter had vorige week besloten dat ze wel een poging wilde wagen op de 5km en dan een PR lopen. Het is hier de 5,3km maar dat mag de pret niet drukken. Ze start een uurtje voor ons en ze gaat als een racket! 26.20 op de 5,3 en een prachtige 24.40 op de 5km helemaal geslaagd dus. Super trots!

Dan mogen wij, wat is het koud… Een klein zonnetje komt door maar de koude wind overheerst. Ik ken dit rondje goed want het stuk om de Katterbroekenplas is vlakbij mijn huis. We kletsen lekker en lopen heel fijn en gestaag. Wat het fijnste is, is dat “bonnie” ook mee is! Stans die het weer eens waagde op de kwart en wat ging ze goed.

Een mooie medaille rijker en vooral weer leuke gesprekken en momenten rijker ga ik voldaan naar huis.

Een mooie dag, een mooi hardloopjaar, waar ik volgende week op terug zal kijken in mijn blog.

Liefs 

https://rogelli.com/