Lievelings

Lievelings


Lievelings

Vaak krijg ik de vraag waar ga je het liefste naar toe als je voor je werk op reis gaat? Phoe, deze vraag is lastig, want het liefste ga ik niet voor werk op reis. Ik reis natuurlijk het liefste gewoon voor plezier.

De afgelopen twee jaar gingen voorbij zonder veel reizen. Logisch en we weten allemaal wel waarom. De eerste weken van deze zomervakantie brachten we door in Frankrijk en als klein toetje gingen we dan eindelijk weer naar Spanje. Daar waar mijn man al komt vanaf heel jong en ik sinds ik hem ken. Nu dus ongeveer 16 jaar. Twee jaar waren we er niet. De afgelopen dagen hebben we uit elk uur, uit elke minuut alles gehaald. Van aankomen op de luchthaven tot vanavond weer het vliegtuig in naar huis. Kort maar krachtig!

Natuurlijk werd er hardgelopen, want dat is hier met recht een feestje! Door de kleine spaanse straatjes en dan zo het strand op waar het deze keer eb was en dus lekker hard was. Terug via de stijle weg omhoog naar huis. De roze bloemetjes die overal hier het hele jaar door zijn geven de starten zoveel sfeer. Twee keer gingen mijn hardloopschoenen aan in deze vier dagen. Deze twee keer zijn echt in aanloop naar een toch wat langere duurloop die aankomende week op schema staat. Ergens tussen gepropt want ik mag ook weer aan het werk.

Van Spanje door naar Vancouver wat ook echt geen straf is! Ook daar zal ik weer wat hardloopstappen zetten op mijn favoriete rondje in Stanley Park.

Of de marathon van Chicago nou wel of niet door gaat, trainen moet ik toch! In de blog van Ky van gisteren las ik haar onzekerheid en weet ik dat ik lang niet de enige ben met deze onzekerheid, maar ik kreeg ook een boost deze week en weet dat ik hem wel uitloop. Lang, heel lang of mega lang het maakt niet uit. Die tijd vergeten we dan gewoon we gaan dan op standje genieten en genieten.

Vandaag geniet ik nog heel even van mijn Spaanse lievelingsplek! Nog even de zon op mijn huid voelen en de geur van de zeeā€¦
Ik weet nu al dat er zeker geen twee jaar wachten meer zal zijn voor we hier weer terugkomen!

Fijne zondag