Level 43

Level 43


Level 43

Afgelopen maandag was mijn verjaardag. Weer een mooi jaar voorbij en weer een mooi nieuw jaar voor mij. Gevierd? Niet echt al gingen we wel lekker naar Zeeland voor een paar dagen. Een huisje bijna in België maar nog net Zeeland. Rust, strand en slaap… Even bijkomen van alles. Ik heb dat nodig en mijn gezin ook.

We geven vaak alles en vooral ik ga vaak net even een stapje verder dan wenselijk is. Net dat ene strohalmpje erbij pakken, dat is wat ik vaak doe. Het gaat allemaal goed, maar als ik toegeef aan rust gaat mijn lijf ook meteen uit.

Zodra ik maandagmiddag de bank aan raak voel ik me leeg, moe en tot niet veel meer in staat. Ik slaap een lange lange nacht met veel diepe slaap. Als we in de ochtend gaan hardlopen moet ik echt even opstarten, maar mijn zoon gaat mee en dat is echt lang geleden! Ik vind het ook echt heel fijn. Samen lopen we op nieuwe, Zeeuwse weggetjes en kletsen lekker wat weg. Hij wil graag op het einde de zee in, de bikkel en zo doet hij. Brrr ik kijk toe want ik en de zee gaan niet zo lekker samen. Daarna gaat hij terug naar het huisje en ik loop de zelfde weg als we gekomen zijn nog even alleen met mezelf terug. Dat is fijn. Alleen ik, mijn ademhaling en mijn voetstappen. Die middag even lekker Knokke in waar we winkel en winkel uit gaan.

Elke dag een wandeling of twee soms drie met Teun, onze teckel, die al snel vindt dat de zee van hem is. Lekker langs de kust lopen, hij tot zijn buik in het water en wij lekker op het zand. Op vrijdag komen we weer thuis en ik voel me echt weer opgeladen. De batterij is weer bijna vol.

Gisteren besloot ik dan ook een duurloop te doen. Gewoon lekker vanuit huis door en om mijn eigen dorp. Korte broek en T-shirtje het was heerlijk. 11km lang genieten in de zon!

Vandaag sta ik reserve. Ongeveer één á twee keer per jaar heb ik een reservedienst. Deze duurt 14 dagen en je kan overal voor opgeroepen worden. Mijn koffer staat gepakt voor bestemming onbekend. Hardloopschoenen mee want ik hoop natuurlijk op iets leuks waar ik lekker wat kan lopen.

Fijne zondag!