Let’s Go

Let’s Go


Let’s go!

Een weekje zonder vliegen, gewoon lekker thuis. Met op dinsdag een super leuk event op een parochiehuis lokatie, namelijk de Vondelkerk in het Vondelpark in Amsterdam. Een jump event op een mini trampoline, iets wat ik heel graag een keer wou doen. Een kerk vol mini trampolines en leuke, sportieve en enthousiaste mensen. Harde opzwepende muziek en lekker los gaan. Wat is dit leuk zeg! Zweten, dat wel, maar wel met een super fijn gevoel weer terug naar huis.

Regen, wind en avond, dat zijn gek genoeg de drie dingen waar ik het fijnste in hardloop. Nu de avonden weer wat langer zijn loop ik zo af en toe weer s’ avonds. Heerlijk vind ik dat. Regen niet perse vooral de eerste stap naar buiten is even slikken, maar als ik dan eenmaal loop vind ik het heerlijk. Wind maakt mij altijd iets sterker en zo liep ik weer eens 10 heel fijne wat snellere kilometers.

Ook liep ik donderdag samen met Deborah. Zij loopt vandaag de marathon. de laatste 7km van haar ‘road to’ liep ik gezellig mee.

Vandaag en ja nu mag ik het eindelijk vertellen, loop ik samen met Stans (ja, jullie lezen het goed!) de kwart marathon van Rotterdam! Nooit gedacht dat we dit nog eens samen zouden doen, maar vandaag gaat ze ervoor! Trots en vooral heel blij ben ik. Naast haar ga ik genieten net zoals we een paar jaar geleden zo vaak deden. Extra genieten dus!

Voor iedereen die vandaag thuis loopt of ergens aan de start staat, HEEL VEEL SUCCES!!