Let it snow....

Let it snow....


Let it snow....

Dat het deze week erg wit was is jullie niet ontgaan denk ik zomaar!
De sneeuw was er en dat maakt het winter. Winter is niet mijn meest favoriete seizoen maar alles heeft zijn mooie kanten. De winterse plaatsjes die voorbijkomen op de socials zijn prachtig! Al mis ik zelf de zon en ja zelfs het hardlopen met dikke zweet druppels op mijn voorhoofd.

Dat alles maakt nu al een groot verschil met mijn vorige marathon trainingen. Toen stond ik voor dag en dauw op om mijn duurlopen te doen in nog iets van afgekoelde temperaturen. Nu probeer ik mezelf moet in te spreken met zinnen als; ‘je krijgt het vanzelf warm.’ En ‘niet zo piepen koud is het op de Noordpool...’

Afgelopen woensdag ging mijn zo geliefde baantraining niet door. De baan was wit en glad. We deden een duurloopje met de groep en pakte daar ook wat trappen en heuvels in mee.

Nog een verschil met mijn vorige marathontraining is dat ik nu nog NIETS heb gekrast in mijn schema!
Zo word ik van “schema krasser” een heuse schema volhouder!
Dat geeft mij aan dat dit schema veel beter bij mij past. Bijna elke loop, loop ik met een lach op mijn gezicht en geeft mij nieuwe energie om door te gaan. Ook kijk ik dus zeer positief naar 7 april uit. Deze marathon gaat anders worden dat is een ding wat zeker is! Want nu sta ik iets uit geruster aan de start. Maar ook meer verzekerd.

Zondag een duurloop met de marathongroep van 16km en over twee weken Barcelona halve marathon waar ik super veel zin in heb! Heb jij wel eens een halve of hele in het buitenland gelopen?
Voor mij geeft dat het net een beetje extra “bijzonder gevoel”

Liefs Frouke