Lente kriebels

Lente kriebels


Lente kriebels

Even leek het lente vorige week. Deze week helaas niet meer... Ik liep al lekker in mijn korte broek en ruimde mijn handschoenen hoopvol op, maar afgelopen donderdag trok ik ze toch maar weer aan want ook al schijnt de zon mooi aan die blauwe lucht ik vond het koud!

Gisterenochtend, toen ik weer naar mijn werk mocht, want de winkel is weer open, zag ik alle auto ramen weer onder een laagje ijs. We zijn er dus nog niet qua lente weer al hoop ik dat het snel echt door breekt.

De winkel is dus weer open en ik werk lekker de hele zaterdag. Wat is het fijn om weer wat mensen te zien. Vandaag ga ik eerst mijn duurloop doen samen met mijn man en daarna draai ik de koopzondag. Qua hardlopen heb ik een super fijne week. Ik loop lekkere tempo’s en geniet echt van het buiten zijn. Afgelopen dinsdag ging ik heel vroeg de deur. All4running had een sunrise run “georganiseerd” die je vanuit je eigen voordeur kon lopen. Ik ben geen vroege ochtend loper om heel eerlijk te zijn dus, toen de wekker om 6:45 uur ging dacht ik echt wat ga ik doen? Uiteindelijk werd het meer dan de moeite waard! Genieten van de prachtige zonsopkomst die toevallig die dag echt prachtig was. Nu, zo richting de lente, ga ik dus wel iets vaker de moeite nemen om vroeg te gaan lopen!

Ook liep ik deze week weer eens met een vriendin dat was heel lang geleden. Super gezellig en wederom genoten.

Morgen mag ik weer vliegen. Ook hier kijk ik weer enorm naar uit. Deze keer naar de USA maar wel naar een plaats waar ik nog niet eerder was. Uiteraard gaan de hardloopschoenen mee, al heb ik maar 24 uur, ze gaan aan! Dat wordt weer vroeg opstaan dus. Heb een fijne zondag.