Lekker begin

Lekker begin


Een lekker begin

Deze week begin ik met een bijzonder fijne loop. Ik ga de deur uit voor een 40 minuten training met wat korte versnellingen erin. Ik ga rustig van start en voel dat het lekker gaat! Gewoon lekker. Bij het punt waarbij ik eigenlijk om zou draaien, de brug over, besluit ik dat ik door loop en dus na 40 minuten mijn training vervolg. Ik loop lekker door en de regen valt ook lekker door. Als ik bij 9km het dorp in loop, kijk ik op mijn klokje en zie 54.20 min staan. Ik loop al weken niet meer op tijd, maar zie dat het wel eens een 10 binnen het uur zou kunnen worden. Dat is echt lang geleden voor mij. Als ik aankom bij mijn huis druk ik voldaan mijn klokje uit en zie dat ik precies 10km in 1.00 uur heb gelopen! Mijn week kon niet beter beginnen dus.

Op woensdag ga ik naar de sportschool waar ik bodypump doe. Na die les stap ik de loopband op, iets wat ik vaak deed voor Corona. Lekker op helling lopen om te trainen voor de Mont Ventoux. Deze keer zet ik hem op 8% en wandel op 6km/per uur. Na 1 km ga ik wat versnellen, maar al snel merk ik dat het zwaar is en dat ik niet zomaar meer even hardloop op 8%! Dat ga ik dus weer vaker doen. Over anderhalve week wil ik dan wel niet de Mont Ventoux op maar wel een rondje Falcon doen. Ik ben benieuwd hoe mij dat nu afgaat!

Mijn vakantie wordt een dagje onderbroken voor een dag op Schiphol waar ik mijn tweede deel van mijn FlightSafety examen doe. Voor de 20ste keer doe ik elke jaar twee examens en elke jaar ben ik weer zenuwachtig! Nergens voor nodig blijkt maar weer want ik haal ze met vlag en wimpel! Ik ben dan nu ook helemaal ready to fly na mijn vakantie! Of ik dan een vlucht heb weet ik nog niet onze roosters zijn in deze tijd pas twee weken van te voren beschikbaar.

Mijn blog zal er de aankomende twee weken ook iets anders uit gaan zien. We gaan op vakantie en deze keer heb ik die echt nodig! Hoe ik mijn blog precies vorm ga geven, daar ga ik nog even over nadenken. Dat zien jullie volgend week!

Liefs Frouke