Leiden wandel marathon

Leiden wandel marathon


Leiden wandel marathon

Dat wandelen een echte sport is wist ik al. Een officiƫle wandel halve marathon liep ik gisteren samen met 19 lieve dames in Leiden.
Voor het mooie sportbeha merk Anita. Vorig jaar werd hij afgelast, maar deze keer ging hij wel door.

De route van de halve marathon, welke vandaag hard gelopen wordt, wandelden wij dus gisteren. Inclusief waterposten, stempelposten en lekkernijen onderweg. De zon schijnt hard aan de hemel en het is heerlijk weer om lekker actief buiten te zijn. We kletsen wat af. Het mooiste stukje zit ik de laatste kilometers, de binnenstad van Leiden. Bij de finish een mooie medaille en daarna nog een drankje op het terras. Wandelen is zeker een sport, misschien minder intensief dan bijvoorbeeld hardlopen of fietsen, maar lekker actief en buiten.

Deze week ga ik ook voor het eerst weer eens naar de sportschool. Naast het hardlopen wil ik dat weer oppakken. Mijn hardlooptrainingen gaan lekker! Aankomende week even kijken wat kan en lukt qua hardlopen want ik ga naar Braziliƫ.

De vestigingsloop in Den Bosch staat geplant voor volgende week zondag, de 10km. Eens kijken hoe dat gaat.