Lange koppeltraining

Lange koppeltraining


Lange koppeltraining

Afgelopen donderdag deed ik hem, een koppeltraining. Het was Hemelvaartsdag en zo kon mijn man mooi mee want hij doet volgende week zondag al een kwart triatlon. Een lange koppeltraining die bestond uit 10km fietsen dan thuis wisselen naar het lopen. Een 10 minuten te starten. Dit was rondje één. Het is lekker weer en ik voel me goed.

Ronde twee is 5 minuten fietsen en dan 3 x 5 minuten snel en dan weer 2 minuten rustig. Het lopen, direct erna bestaat uit 4x3 minuten hardlopen gevolgd door 2 rustig. Ik loop echt super fijn en dat voelt echt heel goed. Voor ik het weet ga ik het laatste rondje al in.

Deze laatste ronde bestaat uit 10 minuten fietsen en dan 10 x 1 minuut snel en 1 rustig hardlopen. En lekker 5 minuutjes uitlopen. In deze derde ronde is heel het dorp ontwaakt en is het super druk op de wegen. De stukken interval gaan super lekker en loop echt lekkere tempo’s. Als ik thuis kom ben ik eigenlijk heel blij. Dit geeft veel vertrouwen voor over twee weken. Ik ben er klaar voor!!

Op vrijdag zwem ik een hersteltraining en ook dat gaat heerlijk.

Op zaterdag gaat de wekker vroeg want we gaan naar Krommenie. Djflyon heeft een leuk loopje georganiseerd en mijn man en ik lopen mee. Wij kiezen voor de 7km want we moeten nog een beetje herstellen. Op een lekker rustig tempo genieten we van de leuke omgeving. Als we terug komen en een echt onwijs leuke medaille in ontvangt nemen is de dag compleet!

Deze week fietste ik 109km, liep ik 24,9 km hard en zwom ik 4km.

Vandaag vlieg ik naar Peking. Ik ga een keer naar het oosten in plaat van het westen. Ik ga meestal niet zo lekker op dit tijdsverschil, maar ik heb nu al leuke plannen voor daar, waarover ik natuurlijk volgende week meer vertel.