Laatste Jet!

Laatste Jet!


Laatste Jet!

Deze week vloog ik weer, en dan wel echt met het vliegtuig dus. Een Madrid heen en weer en op donderdag naar Houston, USA. Het was alweer even geleden dat ik mijn blauwe pak aan had vanwege mijn vakantie en mijn cursus.

De laatste keer voor Valencia marathon vlieg ik de plas over. Een pittige vlucht met 7 uur tijdsverschil. Een korte lay over en dus weinig slaap. Toch stond ik vrijdagochtend na zeven uurtjes slaap buiten voor mijn hardloopronde.

In Houston kan je best leuk lopen. Even 1,5km door een saaie straat met kantoren en dan hup een mega villawijk in. Daar werd ik verrast door een heel team hardlopers (je weet wel van die echte snelle mannen) die daar ook aan het trainen waren deze vroege ochtend. Niet bij te houden natuurlijk, maar leuk om ze steeds in een andere straat weer tegen te komen. Ook ontdekte ik de plekjes waar ze hun bidons water en gels neer hadden gelegd. Ik zelf loop 11km en vond dat meer dan genoeg.

Ik genoot van de Amerikaanse gekheden rondom Thanksgiving, wat de Amerikanen volgende week vieren. Veel opblaas kalkoenen, nog veel pompoenen en lampjes in tuinen en rond de huizen.

Op zaterdag kom ik thuis en voel dat mijn lijf moe is… Vandaag trakteer ik mezelf dan ook op een extra rustdag. Morgen loop ik mijn laatste lange duurloop. Een 20 plus kilometer als alles goed gaat. En dan is het gewoon klaar… Het taperen gaat beginnen en ik denk dat ik er klaar voor ben. Maar ja, ben je ooit klaar voor 42.2km?