Laatste dag van het jaar

Laatste dag van het jaar


Laatste dag van het jaar.

Op deze laatste dag van 2023, die toevallig een zondag is, mijn blog over mijn week.

Kerst, ik voelde mij gelukkig weer een stuk beter! Na een kleine terugval op zaterdagmiddag waar ik mij weer even beroerd voelde ging het op zondag en kerstavond gelukkig heel goed. Op eerste kerstdag besluit ik dat ik mij weer beter meld. Eigenwijs een beetje, want wie meld zich nou met kerst weer beter? Nou ja ik want beter is beter toch? Ik krijg een rooster en ik prijs mezelf gelukkig want op tweede kerstdag krijg ik een extra dag vrij. Dat is heel fijn want we hadden een klein tripje naar Antwerpen bedacht. Dit kan dus door kan gaan.

Antwerpen waar ik natuurlijk ook een stukje hardloop. Op woensdagochtend want we bleven een nachtje slapen aangezien mijn volgende vlucht pas op woensdagavond is. We lopen langs de Schelde waar ze het aan het op knappen zijn en erg mooi wordt. Het is droog, niet koud en mijn man en zoon lopen gezellig mee.

Die avond vlieg ik naar Londen. Een korte vlucht en dus heel fijn om weer mee te beginnen. Een ochtend Londen wat ga je dan doen? Hardlopen natuurlijk! Ons hotel zit middenin de stad en ik loop in één kilometer naar Hyde Park. Ik was daar nog niet eerder geweest. Ik sta even stil bij het monument voor Diana. Het is nog dicht want ik ben vroeg, maar daardoor is alles nog heerlijk rustig. Ik loop lekker door het park met andere lopers en honden uitlaters. Het is genieten. Terug even stukje door de nu al drukke stad en net voor de regen begint ben ik weer op mijn kamer.

Na het ontbijt loop ik nog even naar Harrods waar het heel druk is en ik niets koop. Dan is het tijd om terug te vliegen naar Amsterdam. Die nacht slaap ik lekker in mijn eigen bed en op vrijdagavond vlieg ik dan weer naar Barcelona. Een korte stop van 11 uurtjes maar precies genoeg om mijn wekker om 7.45 uur te zetten en te gaan hardlopen, de zon zien opkomen en de stad tot leven te zien komen. Barcelona is heerlijk zelfs nu het maar 6 graden is. Die zon maakt gewoon een hoop goed. Even ontbijten en dan alweer terug naar Amsterdam vliegen.

Dat zijn vier dagen “werken” en vandaag start dag vijf. Als alles mee zit ben ik vanavond rond 23.00 uur thuis en zal ik thuis proosten op een nieuw, mooi jaar.
*2024*

Een jaar waarin ik hoop die 4 strepen op mijn uniform te krijgen. Een jaar waarin ik een kwart Triathlon hoop te doen. Een jaar waarin ik vooral dingen wil doen waar ik energie van krijg en veel energie kan geven aan anderen. Maar bovenal een jaar waarin ik gewoon gelukkig en gezond met mijn gezin wil blijven.

Dit gezegd hebbende wens ik jullie allemaal een mooie laatste dag van 2023 en een gezond en sportief 2024!

Liefs Frouke