Korte dagen

Korte dagen


Korte dagen

Ineens komt het binnen de donkere, kortere dagen. Ik voel het aan alles. Slaap langer en word lastiger wakker in de ochtend. Hoofdpijn en minder zin in om te gaan sporten en meer zin in eten. Een voorbode van een winterdip die ik elke jaar wel heb. Ik probeer me er tegen te verzetten want ik wil dit gevoel niet. Echte vitamine D oppikken buiten en mijn daglichtlamp weer in gebruik. Hopelijk helpt een weekendje Miami volgend weekend en pak ik daar genoeg zonlicht.

Afin, ik zwem op maandag bij Sport-lab in Waddinxveen en krijg weer super goede tips mee waar ik de komende vijf weken weer mee aan de slag ga. Efficiënter ademhalen en langer uitdrijven. Ik pas dit op vrijdag allemaal al toe bij mijn zwemtraining en het gaat al best goed.

Qua hardlopen gaat het ook goed. Ik loop een interval op dinsdag en haal verrassend makkelijk mijn tempo’s. Ik denk dus direct ‘dat kan dus sneller de volgende interval.’ Mijn duurloop staat voor vandaag op de planning en ik hoop vooral dat ik het eens droog hou. Rustig lopen vind ik lastig, maar ik ga ervoor. Het gaat om de duur niet om het tempo.

Aankomende week ben ik nog vrij en vrijdag vlieg ik naar Miami waar ik op zaterdag iets super leuks ga doen waar ik echt erg naar uitkijk! Dat vertel ik jullie zeker volgende week.

Fijne zondag