Knokke

Knokke


Knokke

Weekendje Knokke, gewoon nog nooit geweest, maar hartstikke leuk! Met 13 leuke collega’s van mijn andere, tweede baan bij Vallenmode een weekend op pad. Bijna twee jaar werk ik hier al en dus heb ik al bijna twee jaar echte collega’s. Natuurlijk heb ik ook echt collega’s met mijn werk als stewardess, maar die zie ik meestal nooit weer of misschien ooit weer een keer. Anders dus.

Het is echt prachtig weer en het voelt echt nog als zomer, daar in Knokke. Als mijn wekker op zondagochtend om 6.30 uur gaat om met een collega te gaan hardlopen denk ik even “WAAROM”?! Maar als we buiten komen, de zon komt op en ik de zee zie denk ik; ja hier kan ik uren lopen. Prachtige brede boulevard en helemaal uitgestorven. Geen mens op straat. We zijn in die 40 min dat we buiten waren misschien drie mensen tegen gekomen. Dat is ‘s middags, op de fiets, wel anders. Druk is het dan gewoon.

We fietsen lekker langs het strand, zo ongemerkt Nederland weer binnen. We lunchen op het strand en fietsen weer terug. Echt er even uit dus.

Deze week start ik ook echt met mijn marathonschema en de eerste lange duurloop die daarbij hoort. 15km en die loop ik op donderdag. Ik blijf toch altijd een beetje een soort van stress voelen voor die lange lopen. Als het er weer op zit en ik deze loop helemaal zonder te stoppen heb kunnen lopen vind ik het altijd weer mee vallen. Gek hoe dat werkt in mijn hoofd. Elke keer weer gebeurt het.

Nu ik deze blog schijf ben ik in Kopenhagen waar ik volgende week meer over vertel. Laat ik dan meteen Montréal mee pakken want daar ben ik vanaf weer maandag te vinden.