Kleine licht puntjes

Kleine licht puntjes


Kleine licht puntjes in onrustige tijden.

In weken waarin alle dagen de zelfde lijken probeer ik vast te houden aan positieve dingen. Deze week waren dat mijn eerste 5km op de zero runner, zonder brace en op vrijdag mijn eerste loop rondje buiten ook zonder brace! Iets wat ik 6 weken geleden niet had verwacht. Mijn herstel gaat goed en sneller dan gedacht. Ik werk er hard voor, luister goed naar de fysiotherapeut en probeer echt mijn rust te pakken. Dat lukt dus aardig want er is verder weinig waar ik mij “druk” over hoef te maken.

Mijn kinderen werken thuis aan school en zijn beide bijzonder zelfstandig. Tuurlijk komen ze af en toe met een vraag en help ik mijn oudste met een weekplanning. Ze kijken uit naar een gewone schooldag, maar ook ik kijk uit naar een gewone werkdag. Langzaam ga ik weer opstarten met vliegen al is alles zo onzeker. Ik hoop dan ook snel weer mijn blauwe pak aan te mogen trekken.

Mijn hardlooprondjes zijn dus echt een bijna ontlading. Ze zijn maar kort maar ik kijk er elke keer heel erg naar uit. Het is fijn dat er nu altijd wel iemand met mij mee wil naar buiten. Want zelfs mijn puberzoon heeft het hardlopen weer opgepakt!

Aankomend weekend zou de Rotterdam marathon zijn waar ik zelf de kwart zou lopen en heel wat hardloop maatjes zou aanmoedigen. Natuurlijk wordt het vandaag prachtig weer zoals altijd met de Rotterdam marathon. Ik ben benieuwd of dat in oktober ook zo zal zijn. De laatste mooie herfstdag van 2020 ofzo?