Jump

Jump


Jump!!

Vorige week zaterdag was het dan zover. Eindelijk weer eens een samen komen met wat Anitameisjes in de vorm van een klein event. Al voor de zomer zei ik ja tegen Marjon. Ja, op haar vraag wil jij met mij een event organiseren? Een wandelevent. Super leuk en we gingen vol aan de slag. Een halve marathon wandelen tijdens de wandelmarathon in Leiden en de deelneemsters mochten in een via winactie een wandelbuddy meenemen.

Helaas werd deze wandel marathon afgelast in verband met Corona. Maar we gaven niet op! Het wandelevent wordt verplaatst naar volgend jaar en dus hebben we nog wat leuks om naar uit te kijken.

Een ander event werd wel bedacht. Kangoo Jumpen! In een kleiner groepje en geheel Corona proof. Nog nooit had ik het gedaan, maar het leek me altijd super leuk en dat was het.

De opzwepende muziek en vooral de energie van Jamila die de les gaf waren heel aanstekelijk. Een uur lang zweten, want zweten ga je! Heerlijk een hele body workout. Wat een mooie ochtend was dit.

Heel fijn om weer eens iets nieuwe te proberen en weer het gevoel van samen zijn en samen sporten te hebben.

Op hardloopgebied ga ik de laatste twee weken heel erg fijn. Ik loop veel intervallen en merk dat ik daar veel plezier uithaal. Ook loop ik een rustige 10km met een loper die ik al een tijd alleen maar ken via Instagram. Mijn basis snelheid wordt weer iets hoger.

Geen marathon maar wel heel veel andere leuke dingen dus. Deze blog schrijf ik terwijl ik ik São Paulo, Brazilië ben. Daar heb ik deze ochtend 7km op de loopband gelopen. Buiten lopen kan hier, maar de omgeving loont zich er niet echt voor, helaas. Morgen (dus vandaag ) loop ik nog een keer op de loopband om vervolgens de nacht door naar huis te vliegen.

Fijne zondag!