Jet was Back!

Jet was Back!


Jet was Back!

Wauw, het was even geleden dat ik zo lang last had van een jetlag. Helemaal compleet de weg kwijt van -9 tijdsverschil vanuit San Fransisco. Niet erg, maar wel lastig. Daarbij kwam een flinke verkoudheid en ik ben dagen van slag.

s’ Morgens niet wakker te krijgen en tot laat in de avond niet in slaap te komen. Maar na een dag of 5 ben ik weer een beetje terug op deze aarde.

Op maandag haal ik mijn mondeling Engels examen, waar ik echt heel blij mee ben en mij weer een stapje verder zet. Op vrijdag en zaterdag gaan we kijken bij de La Vuelta, die heel dichtbij ons dorp start. Ze flitsen voorbij, maar met de tijdrit op vrijdag is wel in groepjes en dat maakt het leuk.

Met nog ongeveer 100 dagen tot de start van de marathon van Valencia welke ik loop voor Kika. Ik moet echt weer wat meer kilometers gaan maken. Gisteren liep ik dan ook 90 minuten op duurlooptempo. Het was warm en plakkerig, maar ik liep ze. Niet makkelijk maar ook geen veldslag. Gewoon eigenlijk wel prima een goede start dus.

Vandaag stap ik het vliegtuig in voor een familiebezoek naar een bijzondere plek. Hier zal ik volgende week meer over vertellen. Want de hardloopschoenen zitten natuurlijk in de koffer.

Fijne zondag!