Jet

Jet


Jet

Ze zal me gemist hebben de afgelopen vijf weken, Jet. Ik haar niet hoor! Zeker niet zelfs, maar ineens was ze daar weer als of ze nooit was weg geweest.

Ik vloog op zondag naar het altijd leuke Atlanta. Daar waar ik de afgelopen twee jaar met enige regelmaat Kim & Tom ontmoette. Zij die daar de afgelopen twee jaar gewoond hebben. Ook deze keer gaan we gezellig lunchen met z’n drieën nadat ik in de ochtend eerst 1200 meters in het zwembad heb gemaakt. Dit is dan wel de laatste keer lunchen met z’n drieën in Atlanta want die nacht vlieg ik ze naar huis. Welkom terug lieve Kim, Tom en Jet… Want jemig die is ook mee terug gevlogen met mij zeg. Hij hakt erin en nee dit heb ik zeker niet gemist de afgelopen vakantieweken. Een bioritme is een geschenk en ik genoot er even vijf weken van.

Daarna volgt een drukke week. Ondanks de jetlag waar ik niet echt van op knapte. Ik loop drie keer hard en ook pakte ik de fiets naar het Krommerijn zwembad in Utrecht waar ik na 19km bezweet aan kom en er geen banen zwemmen blijk te kunnen zwemmen… Dus maar weer terug en dat maakt het een mooie 36 km op redelijk tempo. Op vrijdag loop ik een rustige duurloop en op zaterdag koppel ik nog een keer, 10km fietsen en 4km hardlopen. Het voelt al veel beter dan vorige week en dat geeft hoop.

Aankomende week zwem ik nog een keer en vlieg ik naar Kaapstad. Geen tijdsverschil, maar wel een lange vlucht! En terug door de nacht dus ik denk zomaar dat ik Jet weer ergens ga tegenkomen…

Fijne zondag