Jet

Jet


Jet!

Daar was ze weer, Jet..! Even was ik haar kwijt maar genadeloos was ze daar na deze keer terugkomst uit Brazilië afgelopen maandag. De zomertijd die ik Nederland in ging hielp dan ook niet. Van slechts 4 uur tijdsverschil gingen wij ineens naar 5 en dat heb ik gevoelt!Dinsdag word ik dan ook wakker met het gevoel dat het middenin de nacht is, maar ik trek gewoon mijn hardloopschoenen aan voor een rondje. Nadat ik mijn dochter om 8.00 uur bij school afzet, zij op de step ik hardlopend, vervolg ik mijn ronde. De 10 seconde sprintjes die ik steeds moet doen worden steeds minder sprinterig. De 2:40 minuten rust die er steeds opvolgen steeds langzamer. Mijn benen lijken lood! Dat is de jetlag. Ik kort mijn rondje wat in en laat het erbij voor dan.

Tot zeker donderdag voelt mijn lijf nog moe. Ik pak rust al werk ik wel overdag in winkel. Donderdagmiddag loop ik mijn tweede rondje deze week en tevens eerste rondje in april, 8km met 4 x 500 op tien kilometer tempo. Deze gaan verrassend lekker en nog heerlijk in de zon ook. Pas dan het is “Jet” van mij afgeschud! En voorlopig ook voor even.

Al lang wilde ik eens naar het bloesempark in Amstelveen, maar het is daar altijd erg druk. Daarom stap ik op vrijdagochtend om 7.00 uur mijn auto in. Ik wil het zo graag eens zien al die mooie roze Kersebloesem bij elkaar. We parkeren op 5 minuutjes lopen. We waren niet de enige die zo vroeg uit de veren waren maar gelukkig viel het mee en leek het op de foto’s soms wel dat we er alleen waren.

Ergens had ik het veel groter verwacht, nog meer van die prachtige bomen bij elkaar, maar het was de moeite waard. De kleuren van de de lente zijn prachtig! Deze kan ik weer afvinken.

Op zaterdagochtend loop ik nog even een half uurtje voor dat ik de middag ga werken. Wat een verschil in temperatuur! Brrr het is gewoon weer koud! Jammer want ik vond die warme dagen wel fijn. Ik hoop dat het weer snel weer omdraait en dat ik mijn korte broeken weer aan kan!

Fijne paasdagen!