Houston Baby!

Houston Baby!


Houston Baby!

Voor mij een nieuwe bestemming! En zoals altijd kijk ik dan enorm uit naar mijn rondje hardlopen. Van te voren bekijk ik de kaart en bedenk ik ongeveer hoe ik zou willen lopen. Wat een voorpret is dat!

Als ik dan in alle vroegte wakker word en mij echt nog een keer moet omdraaien omdat het echt veelte vroeg is tuur ik toch even uit het raam. Te donker nog. Gelukkig val ik nog even in slaap en als ik dan weer wakker word om 6 uur lokale tijd schiet ik mijn hardloopkleding snel aan. Lekker een korte broek en een T-shirt want het is hier al een graadje of 16.

Als ik buiten kom zie ik net het eerste begin van de zonsopkomst. Perfect dus! Een fris windje staat er wel, maar het voelt al meteen warm aan vergeleken met Nederland de laatste dagen.

Ik loop heerlijk en na 1,5km kom ik waar ik zo naar uitgekeken had. Een woonwijk met werkelijk de meest fantastische huizen. De een nog groter en mooier dan de ander. Er fiets een jongen met een bak voor op die de kranten in de tuinen gooit. Net als in de film. De straten zijn groot en breed en het voelt gemoedelijk. Er zijn veel lopers en ze zeggen mij allemaal gedag “goodmorning”! Ik voel me gewoon een beetje een local.

Heerlijk lopen hier! De zon begint lekker te schijnen en ik kan je zeggen, ik geniet! Even kijken op mijn Google maps en ja ik loop nog steeds de geplande route. Ik maak wat fotootjes en zie her en der wat eekhoorns heen en weer springen. Dan zie ik de grotere weg weer die ik over moet om weer bij mijn hotel te komen.

Dit is wat ik het liefste doe, mijn mooie reizen combineren met een leuke loop! Ik hoop dat dit snel weer voor meer mensen mogelijk is.

Dan nog even over de wind.... Gisteren stond er een duurloop geplant omdat ik op zondag werk in de winkel. Een 90 minuten op easy tempo. We zochten een rondje uit waar we heen wind tegen zouden hebben en dan het laatste stukje wind mee. De wind kwam werkelijk vanuit alle kanten en die stukjes mee wind waren helaas schaars. Al met al liep ik 14km.

Een prima leuke week dus!

Liefs Frouke