Het verlossende woord

Het verlossende woord

Het verlossende woord

Afgelopen donderdag leek alles weer even te kloppen! Een dag waarbij alles liep zoals ‘het hoort’. Na mijn fijne rondje hardlopen op het Lint tijdens de hockey van mijn dochter draaien ze mijn lievelings lliedje op de radio, ‘I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)’ van Whitney Houston. Helemaal blij stappen we thuis uit de auto en ik open mijn mail. En daar staat het! De boodschap waar ik al zolang op wacht. Waar ik nachten slecht van heb geslapen, waar ik weken niet lekker van kon hardlopen... Steeds weer dat benauwde gevoel. En nu ineens staat het daar. Ik kan het niet geloven.

“Geen gedwongen ontslag”

Zo blij als een kind ben ik. Mijn leuke mooie baan blijft! Een last valt van mijn schouders. Eindelijk na anderhalf jaar wat licht aan het einde van deze eindeloze tunnel. Kortom ik ben blij, super blij en krijg steeds een mega lach op mijn gezicht als ik eraan denk.

Deze zaterdag liep ik een rondje in het mooie Haarlem. 14 jaar geleden kocht ik daar, samen met mijn man mijn eerste echte huisje. Haarlem is en blijft leuk. Samen met mijn dochter loop ik een klein rondje hard. Mee wil ze wel, maar ver niet! Nou dat maakte niet uit want rondjes met haar zijn gewoon altijd een feestje! Ik vergat mijn hardloopsokken in te pakken en blote voeten in mijn hardloopschoenen was niet echt een succes.

Vandaag staat er een bijna 10km op schema daar ga ik weer eens lekker van genieten.

Fijne zondag