Hard werken en weinig slaap

Hard werken en weinig slaap


Hard werken , weinig slaap

Als stewardess is het soms hard werken. Tuurlijk werk ik altijd hard, maar de weken dat ik Europa vlieg voelt dat als extra hard werken!

Een echte 5 daagse werkweek had ik dus deze week. Startend op maandagochtend met een Londen. Alleen een Londen dat was een fijn en kort begin. In Londen slapen we niet ver van de luchthaven in een klein voorstadje waar niet zoveel te beleven valt, maar op slechts 5km lopen ligt daar Windsor met het prachtige kasteel waar de royals trouwen. Natuurlijk besluit ik daar heen te lopen. Op de buienradar zie ik dat ik op moet opschieten want ja ik ben van suiker en ik loop liever niet in de regen. De route is makkelijk en ik loop op een lekker tempo. Kijk lekker om mij heen en mooi droog kom ik aan bij het kasteel. Wat is het toch indrukwekkend! Ik kijk er even vluchtig rond en maak wat foto’s. Net als ik start aan mijn terug weg begint het te regenen en ik denk ‘mahw okay als dit het is prima.’ Maar helaas barst het dan echt los! Ik moet nog 4km en mijn schoenen gaan al lekker soppen. Tuurlijk gaan ook de spoorbomen dicht en sta ik daar te lang naar mijn zin stil. Brrr koud! Ik dribbel wat heen en weer. Het stopt niet en ik ben echt doorweekt! Na 9,5km kom ik dan ook zeikes nat aan in het hotel. Mijn hardloopkleding zal deze keer nat de koffer in moeten want mijn wekker gaat om 4 uur de volgende ochtend en dan is het nog niet droog. Maar Windsor, check! Weer een stipje op mijn hardloopwereldkaart.

Op dinsdagochtend dus de wekker om 4.00 om naar Amsterdam te vliegen. Daar achteraan nog een Londen heen en weer om het af te maken.

Woensdagochtend een vroege wekker om 4 uur want ik moet me om 6.05 melden voor een Parijs op en neer. Om daarna naar Göteborg te vliegen een stad waar ik nog niet geweest ben. Zweden waar ik als blondine word gezien als lokale. Iets wat op niet veel bestemmingen gebeurt. Ik word aangesproken in het Zweeds, helaas versta ik er niets van. Mijn loopbandtraining staat hier geplant omdat het hier al rond 15.30 donker wordt deze tijd van het jaar. Helaas dus te weinig tijd om buiten te gaan lopen. Ik moet hier echt nog een keer terug om dat wel te gaan doen. Wat een prachtige stad met leuke vriendelijke mensen. Na mijn 40 minuten met helling wisselingen tussen de 8% & 12% pak ik mijn iPad en zet ik een Club Power lesje aan en werk ik dus nog 30 min aan kracht.

Natuurlijk gaat de wekker weer vroeg, 3.35 uur... Gelukkig om alleen naar Amsterdam te vliegen. Rond 9 uur ben ik thuis en mag ik toegeven aan mijn slaap. Een uurtje denk ik en zet mijn wekker, maar na 3,5 uur word ik wakker en heb ik dus ergens mijn wekker uitgezet. Ik had met mijn dochter afgesproken om te gaan hardlopen en ze zit beneden rustig op mij te wachten. Even geen schema maar gewoon samen lopen lijkt mij een goed idee na 4 dagen weinig slaap. We lopen samen 5km en het lijkt heel even lente. Het zonnetje schijnt en de vogels fluiten. Dit was echt even lekker.

Om mijn werkweek in style af te maken gaat de wekker op vrijdag om 5.00 uur. Nog even een Birmingham heen en weer.
Om 12.45 ben ik weer thuis en dat is precies op tijd voor het kinderfeestje van mijn dochter. Ze wordt volgende week 11.
Uitgeblust stap ik op vrijdagavond mijn bed in. Wat een week!! Helaas biedt het weekend ook weinig rust...

Ach slapen is zo 1999.....Ofzo.

Fijne zondag!