Happy New Year!

Happy New Year!


2022 and a Happy New Year!

Was een mooi en goed jaar was het!

Het startte wat stroef, met nog steeds de Coronaregels en het afgelasten van hardloopevenementen, maar in april gingen we los! Op de kwart van Rotterdam, de KLM Urban Trail Utrecht, de Vestingloop Den Bosch, de loop door Houten en de halve marathon van Zwolle. De halve van Sneek zette ik om naar de kwart en dat was een wijs besluit! Heerlijk gelopen, maar blij dat het maar de kwart was.

Toch nog een aardig rijtje met evenementen mee kunnen pakken voor de zomer begint!
De zomer gebruikte ik voor de aanloop naar de Mont Ventoux en vooral om op vakantie te gaan. Drie weken in het Franse, een heerlijke week in Zuid Spanje en geheel onverwachts pak ik een hardloopevenement mee in São Paulo, echt te gek was dat!

Na deze top de zomer startte ik met het marathonschema. Valencia is, qua hardlopen, dan ook wel het hoogte punt voor mij met de weg er naar toe, die misschien wel het mooiste ooit was. Ik werd sterker en vooral mentaal maakte ik grote stappen. In de aanloop erheen liep de ik halve marathon van Amsterdam die gewoon weer fantastisch was.

Op Ameland, tijdens onze fijne familievakantie, liep ik mijn eerste 30km en wat voor één?! Een PR op de 30km en wauw, wat ging deze fijn!

De halve van Terschelling, waar ik de wind en vooral de regen te lijf ging. 21.1km hardlopen in een rode regen poncho… Beetje gek, maar wel fijn. Daarna Etten-Leur waar ik mezelf weer ouderwets tegen kwam maar sterker uit kwam.

Na een pittige trainingsweek op Schiphol, want ik was ook nog bezig met “promotie” maken, perste ik er nog een 30er uit. Meer dan klaar voor Valencia dat was ik.

Wat kijk ik daar goed op terug. En ja mensen, nu 4 weken later, zeg ik nog steeds ‘Dit was de laatste marathon!’
En er zijn, tot op heden, nog steeds geen nieuwe kriebels ontstaan.

Linschotenloop maakte mijn hardloopjaar af! Altijd gezellig.

Ik maakte mooie reizen en was vooral heel blij dat ook tijdens mijn werk weer steeds meer terug ging naar “normaal”. Ik haalde mijn MPI en ook de management modules. Ik ben klaar om in 2023 op eind gesprek te gaan! En wie weet dan de 4 strepen te krijgen.

Dat is dan ook meteen mijn doel voor 2023. Op hardloopgebied heb ik nog niets staan. Geen doelen en geen schema’s. Ik ga het even rustig bekijken. Zien wat er komt en vooral wat ik wil.

Ik wens iedereen een fijn en mooi 2023 ⭐️

Ik begin mijn jaar goed met een prachtige reis naar Miami waar ik jullie natuurlijk volgende week weer over vertel.