Happy New Half year!

Happy New Half year!


Happy New half year of 2020,

We weten allemaal dat het eerste half jaar van 2020 niet bijzonder succesvol was. Voor mij niet, maar voor vele niet. Het begon in februari met de val van de berg... Corona nam het stokje over en daar zitten we nog steeds in. Al lijkt het in ons land echt de goede kant op te gaan houden we ons hart vast voor een eventuele tweede golf.

Afgelopen dinsdagavond, 30 juni, proost ik met wat vriendinnen op een “Gelukkig tweede helft van 2020!!” Alleen maar positieve dingen en het is nou klaar met al die tegenslagen.

Op nieuwjaarsdag, 1 juli, gaan de deuren van de sportschool weer open. Om 10.00 uur start mijn les bodypump en wauw wat heb ik dit stiekem toch gemist! Met een grote smile sta ik daar heerlijk te pumpen. Het is even anders dan anders maar ik geniet. De sportschool was nog nooit zo schoon realiseer ik mij als ik alles weer schoon sta te maken na een uur zweten. Vanaf nu ben ik dus ook elke week weer een keer te vinden in de sportschool. Kracht in combi met hardlopen bevalt mij namelijk heel erg goed.

Donderdag stap ik de deur uit voor mijn voor duurloop welke eindelijk voor vandaag geplant staat. Maar omdat ik vandaag andere gezellig plannen heb loop ik hem donderdag. 12km staat er op het schema, met 1800 meter hardlopen en 100 meter wandel. Ja ik wandel tussendoor nog dat geeft mijn hoofd wat ruimte, mijn hartslag wat adem en vooral het stemmetje in mijn hoofd blijft weg. Ik geef mijn lijf zo wat vertrouwen. Na 13 kilometer kom ik thuis want dit was zo’n rondje die ik eigenlijk altijd wel zou willen lopen. Het idee hebben dat je maar door en door kan gaan. Je benen licht voelen en je gedachtes alleen maar op positief staan! Kortom een heel fijn rondje met een bak van vertrouwen.

Op vrijdag wordt mijn zoon 13 jaar. 13 jaar geleden dat ik mamma werd. Nog elke dag ben ik blij dat hij er is. De tijd gaat snel dat zie ik aan mijn kinderen. Ze groeien en groeien en daar hoef je niets voor te doen.

Ik zeg! Fijne zondag en nog een gelukkig nieuw half jaar!