Happy birthday 2 me

Happy birthday 2 me


Weer een jaartje erbij!

Jarig zijn. Je houdt ervan of je houdt er niet van. En ik.... Ik hou ervan! Gisteren werd ik 41. Geen echt feestje, maar wel een paar kleine feestjes en ook dat is leuk. Voor de tweede keer een “Corona” verjaardag, maar de wijn smaakte er niet minder om.

41 minuten liep ik symbolisch hard gisteren, een verjaardags loopje! Toch hoop ik volgend jaar weer gewoon een echt feestje te geven.

Deze week liep ik aardig wat kilometers. Ik starte de maandag met 10km waarin wat versnellingen zaten op 10km tempo.

Op woensdag liep ik heel fijn door Zeist met Stans. Het is zo fijn dat ze één keer per week hardloopt en dat ik dan met haar mee loop.
Genieten volop!

Op donderdagmiddag, mijn wekelijkse rondje op het lint tijdens de hockey training van mijn dochter. Er stond de hele dag al een koude wind en ik besloot dat ik een lange tight aan ging doen. Eenmaal in de auto brak de zon fel door en dacht ik al dat die lange broek wel eens een tikkie te veel zou kunnen zijn. Vol goede moed startte ik mijn warming-up van 2km en voelde dat het al aardig warm was! Ik eindigde na 9.2km als een mega tomaat! Hahah poeh hé, wat was het warm. Die lange broek gaat dus weer de kast in, maar ik liep weer verrassend lekker! Die donderdagmiddagen zijn toch echt mijn favoriet.

Vandaag is het zondag en ga ik of wandelen of voor een korte loop voor het werk uit.

Fijne zondag