Hallo Lente

Hallo Lente


Hallo lente?

Van sneeuw- en ijspret naar de lente, een stap die ik graag zie. Na een weekje echt kou in Nederland ruil ik mijn dikke winterjas maar al te graag in voor een paar dagen “met zonder jas”. Gisteren liep ik al hard in mijn korte broek en ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik echt wel even stond te twijfelen. Zou het niet te koud zijn? Ik had wel dunne lange mouwen aangedaan, maar dat hadden zelfs korte kunnen zijn.

Een omkeer in weer en zeker zo een snelle vind ik altijd wat lastig. Ik heb het met hardlopen altijd wel snel warm, maar ergens vind ik het ook fijn om niet meteen te koud gekleed te gaan. Afijn we krijgen een mooie zonnige lenteachtige week en laat ik nou net morgen een weekje weg gaan in Nederland!

Helaas geen skivakantie dit jaar, wat ik erg jammer vind, maar die maken we hopelijk volgend jaar gewoon weer goed. Ergens moet ik die angst om weer die berg op te gaan toch goed maken? Misschien geeft dit extra jaartje wel een extra goed gevoel volgend jaar.

Al vier weken lang wandel of hardloop ik 10km per dag. Een uitdaging van mezelf voor mezelf. Het heeft me weinig moeite gekost en ik ga er nog een extra week mee door zodat ik februari af ga sluiten met 280 wandel/hardloop kilometers. Of ik er nog mee door ga in maart weet ik nog niet eens kijken waar ik mezelf anders mee kan uitdagen.

Deze week gaan we genieten van Nederland, in Limburg! Een andere omgeving, een andere setting, even eruit. Hoofd wat leger krijgen en wat extra rust pakken maar vooral GENIETEN! Maak er een mooie zonnige week van.

Liefs Frouke