Gewone week!

Gewone week!


Een hele gewone week.

Een hele gewone week en dat komt niet zo heel vaak voor bij mij. Deze week gewoon thuis en pas gisteren vloog ik naar Austin, USA.

Austin, ik ben er nog nooit geweest dus ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe bestemming! Vandaag start ik daar met een rondje hardlopen. Altijd leuk om even te zien waar ik dan ben.

De afgelopen week liep ik drie keer hard met vandaag erbij weer eens vier keer. Het waren geen hele lange afstanden maar toch! Ook ging ik twee keer naar de sportschool, want ik zou dus graag weer wat spiermassa opbouwen en daar werk ik dus aan.

Op donderdag rij ik naar Zwolle voor een live yoga les bij Wehkamp, waar ik al een bijna een jaar ambassadeur voor ben. Yoga ik deed het een aantal jaren geleden wekelijks, Jin yoga, heerlijk ook! Maar zoals veel dingen die ik naast het hardlopen doe wint het hardlopen altijd en vervalt mijn “bij sport” vaak… Ik ken de bewegingen en vind het oprecht weer heel fijn om dit weer even een half uurtje te doen.

Ook zie ik hoe groot Wehkamp eigenlijk is en hoeveel mensen daar werken. De yoga sessie is live en wordt ook direct opgenomen, dus mocht je denken, ik wil dat ook zien of doen? Op de Instagram van Wehkamp is deze nog te wonderen en ik dus ook.

Volgende week vertel ik natuurlijk over mijn nieuwe bestemming, Austin!

Voor nu, fijne zondag!