Genieten

Genieten


Genieten!

Na een lange, lange ehh lange auto reis komen we aan op de camping in Zuid-Frankrijk. Voor de derde keer zijn we hier. Het voelt een beetje als thuiskomen. Voor het derde jaar in het zelfde huisje wat een beetje ‘ons’ huisje is.
Fijn dat ik me inmiddels iets beter voel na de tweede prik, waar ik verrassend veel last van heb gehad. Uiteindelijk blijft een snotneus over en later deze week raak ik deze ook kwijt.

Op zondagmorgen vroeg worden we wakker en gaan we meteen lekker hardlopen. Na zo lang in de auto gezeten te hebben is dat extra fijn. We lopen het korte rondje van iets meer dan 5km. Aan heuvels geen gebrek hier dus meteen flink zweten. De rest van de dag besteed ik in de zon die ik zo gemist heb. Heerlijk om gewoon even lekker te liggen en niets te moeten.

Op dinsdag en donderdag lopen we twee mooie rondjes langs wijnvelden en vergezichten. Het hardlopen is hier prachtig! Ik laat mijn schema wat betreft versnellingen en tempo’s los. Ik kijk alleen naar hoeveel kilometer het ongeveer zou moeten zijn.

Op zaterdagochtend durfen we het aan en gaan we de Faucon op. Een best serieuze berg en een ronde van 10km. Vorig jaar ging ik deze in 1x omhoog. Mijn conditie is dit jaar wat minder voel ik al snel en pak een paar wandel momentjes. Het kan ook zijn dat ik iets te veel wijn heb gedronken de avond ervoor en dat dat is wat ik voel… Het is een een prachtig rondje maar zeker pittig! Ik reken hem als een duurloop en daarmee tik ik toch nog 31km hardloop kilometers aan in mijn eerste vakantieweek.

We genieten hier nog even een tijdje verder en denken voorlopig nog lang niet aan naar huis gaan. Nog te veel te doen en te ontdekken.

Fijne zondag!