Geluk

Geluk


Geluk

Geluk zit in kleine dingen. Dat wist ik al wel en ik kan die kleine dingen vaak ook echt waarderen. Deze week werd ik bijvoorbeeld heel erg gelukkig van de winterzon die ineens zo lekker aanwezig was. Naar buiten schreeuwde mijn lijf en zo ging ik lekker hardlopen in de zon en het liefst een route met alleen maar zon in het gezicht. Daarna direct de hond uitlaten met een dikke winterjas aan en even lekker stilstaan met je gezicht in die zelfde winterzon. Daar kan ik echt intens gelukkig van worden in deze donkere dagen.

Ik zwem deze week in het warme water van het zwembad en loop ik mijn trainingen. Op vrijdag vertrek ik naar Miami en sinds heel lang gaat er weer eens iemand met mij mee op reis. Ook dat zijn geluksmomenten. De vlucht zat vol, maar op vrijdagochtend zijn er ineens 30 open stoelen en kan mijn vriendin Ky mee aan boord. Ik werk deze vlucht gewoon en Ky wordt in de watten gelegd door mijn collega’s.

Als we aankomen in Miami voel ik de warmte en wauw wat is dat lekker na die paar koude dagen die we gehad hebben thuis. We drinken een drankje gezellig op slippers en de volgende ochtend gaat onze wekker al vroeg! We gaan namelijk mee doen aan de Orange Bowl Beach run! De 5km want ik vind 10km in deze hitte en na een lange vlucht even wat te veel van het goede. Hardlopend gaan we langs South Beach, echt te gek! En draaien we over Ocendrive weer terug naar het eindpunt. Ook twee van mijn cockpit collega’s besloten gisteren tijdens de vlucht dat ze wel mee wilden doen dus met z’n vieren lopen we al kletsend, zwetend en foto makend deze loop. Een leuk T-Shirt en een mooie medaille gaan mee naar huis! Weer een ervaring rijker en nog een geluksmomentje mee gepakt!