From Paris with love.

From Paris with love.


From Paris with love.

Na ons grote campingavontuur reden we richting Parijs, bijna 700 km van Entrechaux. Een grote wens van onze dochter. Het is rustig op de weg in tegenstelling tot de weg de andere kant op, daar staat een dikke file! Na eindeloze druivenvelden en zonnebloemen naderen we Parijs. We hebben een eenvoudig hotel geboekt, 2 kamers met connecting doors.

Bij aankomst verdwijnt mijn fijne vakantie gevoel vrij snel. We krijgen namelijk 2 kamers en wel 1 op de 4de etage en de andere op de 6de... Ik word woest! Er wordt een leidinggevende gebeld, maar ze kunnen “helaas” niets doen. Zwart op wit heb ik het, 2 onderling verbonden kamers, maar we krijgen ze dus niet. Even wil ik een ander hotel bellen, maar eigenlijk heb ik daar geen zin in. We worden afgescheept met 2 dagen gratis ontbijt welke later niet veel bijzonders blijkt te zijn.

De kamer van Fem en mij zit op de 6de en we zien in de verte de Eiffeltoren. Twee straatjes verderop eten we heerlijke sushi en we slapen fijn deze nacht. De wekker gaat vroeg want wanneer je in Parijs bent ga je natuurlijk hardlopen! Het is super stil op straat geen mens te bekennen. Aangekomen bij de Arc de Triomph is het nog steeds verraderlijk stil. Ik kan foto’s maken zonder mensen! We lopen verder richting de Eiffeltoren waar we natuurlijk ook mooie foto’s maken. We lopen nog wat langs de Seine echt prachtig mooi hier.

De rest van de dag besteden we als toerist en bekijken alle hoogte punten van Parijs vanuit de hop on hop off bus want helaas past Fem nog net niet op de huur fietsen.

Dag 2 bezoeken we nog even Mont Martre en de Sacre Coeur voor we weer richting Nederland rijden. Prachtig hier en op de vroege ochtend nog prima te doen qua drukte.

Na 2,5 week komen we thuis. Waar de kaarsen in ons huis gesmolten zijn van de hitte golf die in Nederland, de stapel was toren hoog is en de wasmachine minstens 15x moet draaien.

De vakantie zit erop en terwijl ik mijn blog schrijf ben ik alweer aan het werk... Boston it is! Waar ik natuurlijk morgen mijn rondje ga lopen. Daarover volgende week meer.

Merci!