Fresh start

Fresh start


Fresh start

Het jaar liep op zijn einde. Een jaar waarin er veel is gebeurt. Dingen waar ik op terug kijk en die me sterker hebben gemaakt. De val in februari en natuurlijk Corona met alles wat daar om heen gebeurde maakte het een bijzonder jaar. Maar terugkijken daar ben ik niet zo van ik kijk liever vooruit! Vol positieve energie kijk ik vooruit, naar alle leuke dingen die komen gaan en toch ook al de stiekeme plannen voor als het straks allemaal misschien weer wel mag.

Een avond gezelligheid bij mijn bestie Stans en haar gezin in Zeist sluiten we af met sterretjes en wat klein vuurwerk. Een mooi, nieuw jaar ligt voor ons.

Deze eerste januari start ik fris. Nou ja, na een korte onrustige nacht met dus maar weinig uurtjes slaap en misschien een tikje te veel wijn trek ik mijn hardloopschoenen aan en zeg tegen Robert Jan ‘wil je echt dat grote rondje om de plas?’
‘Mhhh nou we zien wel’ is zijn antwoord.
Het is fris buiten en je ruikt het kruid van het vuurwerk want ondanks het verbod was er echt genoeg. De eerste kilometers lopen lekker en ik denk ‘dat vijfje zou wel prima een 7 km kunnen worden.’ We lopen dus door en ook na 7km lopen we door nog door en dan weten we beide dat het een 10km wordt. Als we thuis komen hebben we de 10 in 58 minuten gelopen. Een mega lekker begin van 2021 dus, want dat loop ik niet dagelijks. Tempo’s zijn voor mij niet meer zo belangrijk. Het lekker lopen staat voorop dat geeft nu toch een goed gevoel.

Mijn eerste vlucht voor 2021 staat op schema deze zaterdag. Een vlucht naar Vancouver waar ik nu nog lekker lig te slapen. Daar waar ik in november 2019, toen er nog gewoon niets aan de hand was, heel verrassend een PR liep in Stanley Park. Die race staat nog zo vers in mijn geheugen. De dag was perfect, de route, de mensen en de medaille alles klopte en dat op een “gewone” werkreis.

Vandaag zal ik weer daar lopen en hopelijk net zo intens genieten. Deze keer zal het regenen, maar dat neem ik voor lief. Ook zal ik nu proberen wat mooie foto’s te maken om vast te leggen hoe mooi het hier is. Heb een fijne zondag.

Liefs Frouke