France

France


France

De eerste week zit er alweer op of eigenlijk de eerste ander halve al. En wat zal ik zeggen? Het is vakantie en het is fijn! Leven in Zuid Frankrijk is heel fijn.

Het hardlopen hier gaat boven verwachting want de ochtenden zijn lekker fris nog. Vorige week vrijdag nog in Beaune en toen liep ik ineens drie dagen achter elkaar elke ochtend in het Franse een rondje. Gewoon omdat het kon.

Op maandag ochtend fietsen Stans, RJ, Mo en ik op de racefiets naar Vaison La Romaine. Het is niet heel ver, iets meer dan 8km. Via de heuveltjes in de warmte midden op de dag naar het lokale buiten zwembad. Als we daar aankomen moeten we nog even wachten want het is nog niet open voor ons. Helaas mogen de mannen niet zwemmen want die zijn niet in het bezit van een “strakke” zwembroek. Stans en ik zwemmen 500 meter en daarna gaan we weer terug de fiets op. Via de andere weg gaan we terug. Die is iets meer dan 9km. Wat een leuke training zo! Een die we deze maandag weer gaan herhalen.

Ook loop ik een shuttle hockey training samen met mijn dochter. Echt pittig die korte intervallen met veel heel veel draaien erin!

Verder is het natuurlijk vakantie en lig ik lekker veel bij het water in de zon. Bezoeken we de leukste wijnhuizen en eten we heerlijk.

Precies goed dus!