Flying home for Christmas

Flying home for Christmas


Flying home for Christmas.

Vorige week schreef ik nog dat ik geleerd had om te schakelen. Dat dingen veranderen en snel veranderen. Op zondagavond sta ik net te bekijken wat ik in mijn koffer zal meenemen naar Washington als ik een sms krijg. Ik zie het al staan; ‘Goedenavond, er is een wijziging in je rooster, die staat in de crewnotifyapp. Wil je die daar bevestigen? Dank.’

Meestal betekend dat niet veel goeds. Ik kijk eerst even op www.schiphol.nl en zie het al staan. Washington geannuleerd… Oef, dat is balen en wat zal ik er voor terug krijgen? Geen loopje langs het Witte Huis… Geen last minuut kerstcadeau kopen.

Ik open het nieuwe schema en zie al snel dat het allemaal anders is. Op maandag en dinsdag vlieg ik op en neer naar Budapest. Niet mijn favoriete vluchten maar prima. Het liefst zou ik daar natuurlijk een nachtje slapen en een hardloop rondje doen. Op woensdag een Lissabon en daar blijf ik wel een nachtje slapen, maar geen tijd om hard te lopen helaas. Wel even snel een winkel in die op de hoek van de straat zit waar ik nog net mijn last minuut kado voor mijn man scoor. Een mega vroege calling, om 2:45 uur in de ochtend, brengt mij een dag later weer terug thuis.

Een compleet andere week dan ik in gedachten had, maar op tijd thuis voor kerst en een lekker hardlooprondje thuis is ook okay!

Vandaag tweede kerstdag loop ik mijn derde training van deze week, van een nieuw schema waar ik nu twee weken mee bezig ben. Hetzelfde doel waar ik mee naar Malaga ging… Wellicht lukt het dan in het voorjaar in Nederland wel.

Voor nu geniet van deze tweede kerstdag en alvast een mooi 2022!

Liefs Frouke