Flexibel

Flexibel


Flexibel

Afgelopen weekend was ik in Egmond. Na vijf jaar de halve marathon gelopen te hebben daar dacht ik klaar te zijn met Egmond, maar ik ging nog een keer terug. Niet om hard te lopen maar om te wandelen. Twee dagen en twee keer de kwart wandelroute van 10,5km. Route zuid en route noord.

Wandelaars zijn andere mensen dan hardlopers en ik ben duidelijk nog niet toe aan wandelevents. Het was zeker een leuke ervaring, maar ik hou het voorlopig wel nog even bij hardloopevenementen. Het wandelen doe ik liever thuis, zelf met mijn hond of samen met een vriendin ergens op een leuke rustige plek. Het weekend was zeker leuk en gezellig en Egmond is zeker nog steeds prachtig mooi!

Ook vloog ik deze week naar Atlanta. Maar soms gaat het anders dan anders. Op donderdagochtend sta ik al vroeg naast mijn bed want ik mag mij al om 7.45 uur aanmelden op Schiphol. Een gezellige crew is met mij en we lopen naar de gate. Al snel blijkt dat het toestel waar we mee zouden vliegen technisch niet in orde te zijn en er wordt gekeken of het gemaakt kan worden op korte termijn. Wij wachten en wachten maar helaas komt er niet het verlossende woord. Dan krijgen we te horen dat er een ander toestel wordt gezocht voor ons en gaan we na twee uur wachten van boord. Ons nieuwe toestel komt net binnen van een andere vlucht en we wachten tot het schoongemaakt is. Dan stappen we nog een keer in en vliegen we, veel later dan geplant, als nog naar Atlanta. Veiligheid boven alles! En flexibel zijn, daar zijn we op aangenomen.

Als ik rond 23 uur, Nederlandse tijd, in het hotel aan kom ben ik kapot moe maar Atlanta is altijd gezellig want Kim en Tom wonen daar (vlakbij) en dus gaan we gezellig uit eten. Na een korte onrustige nacht word ik wakker omdat de zon door mijn gordijn piept. Ohhh lekker weertje denk ik nog en wat fijn dat de zon schijnt! Het ziet er heerlijk uit buiten maar ik check toch even de weerapp en zie -2C staan. Oh das balen, ik heb alleen een dunne longsleeve bij me, shit zeg! Wel handschoenen, maar ook geen colletje ofzo. Een bodywarmer dat dan weer wel. Ik besluit een katoenen shirt met lange mouwen, wat ik normaal onder een trui draag, onder mijn hardloop longsleeve te doen. Daar ben ik heel blij mee want ondanks de zon is het echt akelig koud!

Mijn rondje is wel heel fijn en ik zie weer een ander nieuw stukje Atlanta. Volgende keer weer even goed kijken wat ik wel en niet in pak allemaal.

Fijne zondag!