Favourite

Favourite


Favourite

Een jaar geleden was ik er voor de eerste keer. Na 20 jaar vliegen was ik er nog niet eerder geweest maar op slag was ik verkocht aan deze stad en omgeving. Kaapstad!

Voor kerst zou ik er een vijf-daagse hebben maar ik werd helaas ziek. Deze mooie reis ging aan mijn neus voorbij en in plaats daarvan lag ik ziek in bed voor dagen. Deze reis nog een krijgen leek lastig, maar het lukte toch! En zo ging ik afgelopen zondag voor die vijf-daagse Kaapstad. Na mijn heerlijke vakantie weer op soort mini/werk vakantie. Een TOP crew ging mee met lieve meiden en we maakte leuke plannen. Op wijn tour door Stellenbosch, je kan mij niet gelukkiger maken. Wijnen proeven in deze prachtige omgeving en heerlijk eten. Mooie gesprekken en eindeloos lachen. Dit is wat ik zo mooi vind aan mijn werk. Je maakt in korte tijd echt vriendinnen voor even. Meestal is dat na de reis weer over en soms, heel soms blijft er contact.

Ik geniet en laad op. Ik sport ook gewoon, maar dan wel binnen op de loopband. Ergens zou ik zo graag buiten willen lopen maar mijn angst om bijvoorbeeld overvallen te worden is helaas te groot. Of nou ja, helaas, het is daar iets wat vaker gebeurt dan we zouden willen. Binnen sporte dus met een prachtig uitzicht over het waterfront.

Na vijf dagen kom ik weer thuis. Moe maar zeker voldaan en een voordeel aan deze bestemming is zeker dat er maar één uurtje tijdsverschil is. Ik slaap die nacht mega diep en tank weer lekker bij.

Op vrijdag schijnt de zon heerlijk en stap ik op mijn racefiets voor een buitenrit. De scherpe oosten wind maakt het koud maar ja jongens… er moet gefietst worden. Ik geniet stiekem wel een beetje en merk dat het me eigenlijk best makkelijk afgaat, deze 35km.

Vandaag sta ik aan de start van de CPC Den Haag loop, de 10km. Geen PR race maar een PR geniet race samen met Deborah. Even lekker weer eens voelen hoe dat ook alweer is, een wedstrijdje op zondag.

Wie zie ik daar vandaag?
Liefs