Extended Herfst

Extended Herfst


Extended herfst

Ondanks dat de lente officieel begonnen is en er inderdaad al bloesem aan de bomen hangt voelt het als een herfst die maar voor duurt. Het is mij dan ook deze week weer drie keer gelukt om volledig nat geregend te worden.

Op maandag start ik wat later op dan normaal. Mijn jetlag van Austin is pittig na vier weken vakantie. Als ik om 13 uur mijn veters strik om te gaan is het nog droog. Er staat 5x 1000 op het schema en al na de tweede keer komt het gezellig met bakken uit de hemel… Ik loop ze alle vijf op eigenlijk een best goed tempo en dat zelfs met een jetlag.

Mijn tweede loop is op woensdag na mijn sport massage en wat voelen de benen goed! 45 minuten en na elke kilometer één minuut versnellen. Dat vind ik altijd hele fijne trainingen.

Mijn derde training was gisteren en wauw wat waaide het hard. Ik stond voor mijn gevoel soms gewoon stil. Een uurtje moest ik en ik liep er 10km en een beetje in.

Vandaag ga ik voor een vierde keer de deur uit voor een half uurtje rustig. Ik vrees dat ik voor de vierde keer deze week een nat pak ga halen.

Ook ging ik twee keer naar de sportschool deze week. Dinsdag een kracht en core training en op vrijdag een lesje Xco, even lekker knallen!

Aankomende week ga ik weer op reis. Een leuke deze keer, een nieuwe bestemming. Na 23 jaar vliegen ga ik dan eindelijk een keer naar Kaapstad. Ik heb er heel veel zin in en ben heel benieuwd hoe ik het daar vind.

Fijne zondag!