Einde vakantie

Einde vakantie


Einde vakantie

En dan, zitten die vier weken vakantie er alweer op! Eigenlijk zou ik vrijdag pas terug komen van een weekje Spanje, maar helaas ging dat niet door. We weten allemaal waarom...

Deze laatste week was vooral druk! Met leuke dingen maar ook met studeren voor mijn opleiding en ook voor mijn jaarlijk examen bij KLM. Safety staat voorop en dat wordt elke jaar geëxamineerd. Dit jaar was het anders dan anders en deed ik alle examens in één keer waar we andere jaren het in 2 dagen deden. Veel stof, veel leren en vaak een ‘oh ja zo zat dat.’ Gisteren sloot ik mijn examens af en ik mag weer een jaar, wettelijk gezien, de lucht in! Nu hopen dat het allemaal weer wat aantrekt en dat ik mag blijven.

Ook mijn eindopdracht voor de opleiding beweegcoach leverde ik in donderdag en nu is het wachten op die uitslag.

Op maandag liep ik een rondje hard met Ky. Altijd gezellig en we hadden genoeg om te kletsen. Dinsdag, Koningsdag genoot ik vooral van die ene echte zonnige lentedag. Heerlijk hardgelopen met mijn dochter Fem en daarna uitgebreid, uren lang, in die fijne zon gezeten! Ik hoop echt dat die mooie lentedagen weer snel terugkomen want ik vind ze zo fijn.

Donderdag is het lekker-lopen-op-het-lint dag en ook deze keer, weliswaar in de regen, was het 10km genieten.

Vandaag start ik ook met een rondje hardlopen voordat ik de koopzondag ga werken ik de winkel.

Nu mijn vakantie erop zit kijk ik uit naar mijn volgende loopje, aanstaande vrijdag, in Madrid. Daar zijn mondkapjes buiten ook tijdens het sporten verplicht. Een nieuwe, andere ervaring dus ik ben heel benieuwd!

Fijne zondag!