Eerste week van 2023.

Eerste week van 2023.


Eerste week van 2023,l

Hij is voorbij gevlogen, deze week… Na een korte nacht vol keihard vuurwerk, welke mijn bed letterlijk liet trillen, sta ik zondagochtend op, 1 januari, dat is dan ook direct mijn eerste werkdag van 2023 met bestemming Miami! Toen ik dit in mijn rooster zag staan was ik daar oprecht blij mee. Vandaag denk ik daar net even wat anders over… Een volle bak! En een vliegtijd van 10 uur betekend dat ik deze nacht weer niet zal slapen en pas rond 4/5uur Nederlandse tijd en bed zal zien. Een pittige vlucht en vooral pittig natuurlijk omdat ik er zelf niet helemaal lekker in sta note to myself; volgend jaar anders doen!

Als ik op maandagochtend mijn gordijnen op doe en het nog donker is sta ik te trappelen om heel even te gaan hardlopen.
Heel even ja want men, ik ben echt nog heel moe! Als ik om 6:55 uur naar buiten stap komt de zon net boven het water op. Bayside, daar waar ik 16/17 jaar geleden ook al eens wakker werd. Daarna verhuisde wij naar South Beach wat ik nu jammer vind dat we daar niet slapen want daar hardlopen is vele malen leuker. Maar hè, Miami mensen, Miami!

Ik loop lekker easy en geniet vooral van die zonsopkomst, echt prachtig! Warm is het en dat is ook even geleden voor mij. Ik zweet me kapot! Na 5km hou ik het voor gezien.

Die dag wandel ik nog heerlijk op South Beach met een collega en gaan we lekker wat winkels in en uit. We eten wat en genieten van de zon en het warme weer.

De volgende ochtend loop ik nog een lekker warm rondje in korte broek en korte mouwen, waarom had ik geen top bij me? Zit ik even lekker in de, op mijn huid prikkende zon, en snuif ik de warme lucht op. Die avond vlieg ik terug naar het winderige koude Nederland.

Na mijn Martinair tijd ben ik nog één keer terug geweest in Miami. De plek waar ik zo graag kwam in het rode uniform. Nu in 2023 nog steeds is het een heel fijne plek! En ik kom zeker weer eens terug, maar ik weet nu dat er zoveel meer mooie, fijne plekjes zijn waar ik graag kon. Om 2023 mee te starten was dit een hele fijne!

Op naar de volgende en die is al volgend weekend. Een nieuwe bestemming dus een nieuw hardlooprondje. Ook in de USA, en wel Austin!