Een kleine come back ...

Een kleine come back ...

De singelloop, een loop in Utrecht waar ik, als ik kan, graag aan mee doe! Afgelopen zondag was het weer zo ver. Mijn man en ik rijden, op deze toch wel heel erg regenachtige zondagmiddag, richting Utrecht. Het verkeer laat ons wat in de steek maar met een alternatieve route komen we mooi op tijd aan bij het Wilhelminapark. Ons pr is al binnen! Want nog niet eerder stonden we zo dichtbij de finish geparkeerd als vandaag. Dat is mooi want het regent. In poncho met regenjas en paraplu gewapend lopen we met Stans en Kim richting start. Dat is een paar minuten lopen want start en finish zijn niet bij elkaar.

We starten in vak 2 waar het al lekker vol, zeg maar goed druk is. De regen is motregen geworden en de poncho gaat alvast uit. Poef! Oh die was voor ons toch..? Daar gaat Stans. Ze gaat een PR lopen en ik ga er niet achteraan deze keer. Verstandig zijn en gewoon je eigen doelloze race lopen Frouk. Ik heb niets op snelheid getraind de afgelopen 3/4 maanden dus ik verwacht ook niet veel van mezelf. Zonder verwachting is weer eens wat anders en dat PR had ik al vandaag voor dichtbij parkeren.

Robert jan en Kim blijven gezellig bij mij of ik bij hun het is maar hoe je het bekijkt. Stiekem kijk ik bij 2km op mijn garmin, niet gek 5.30 gemiddeld, maar ja dat is misschien niet iets wat ik vol kan houden vandaag. De vaart zit er lekker in en ik voel me, ja best goed! De temperatuur is goed, de regen is acceptabel en die leukerds waar ik mee loop maken het een compleet geheel!

5km voorzichtig nog eens een blik op mijn klokje 28 minuten. Niet gek Frouk, niet gek... Zou ik dan vandaag, ehhh nee geen doelen stellen! Gewoon lekker lopen. Bij 7km volle bak wind en regen tegen ook die kunnen we hebben! Daar zie ik bordje 9km. Ineens lijkt iedereen te denken dat je een gratis iPhone krijgt ofzo bij de finish want poef weg zijn ze. Wij niet hoor wij weten dat het gewoon nog best wel een kilometer is. Het lijkt altijd zo dichtbij die finish vanaf dat moment dat je het spoor over gaat bij het spoorwegmuseum. De slingerweg naar de finish is gewoon nog best lang. Robert Jan zegt we gaan gewoon onder de 55 finishen. Stiekem ben ik daar gewoon echt heel blij mee! En idd 54.47, een prima tijd voor mij en wat het zo fijn maakt... het koste niet eens veel
moeite....

Een geslaagde zondag die een beetje voelt als een comeback.... een klein beetje.