Een januari lockdown week

Een januari lockdown week

Een januari lockdown week,

Een week met 7 dagen waarin alle dagen op elkaar leken. Geen echte hoogtepunten, geen echte diepte punten. Positief blijven en er wat van maken doen wel elke dag. Zo liep ik een paar lekkere rondjes hard en verbouw ik mijn woonkamer af en toe tot gym. Daar train ik op mijn kracht met less Mills (bodypump) en met de Disq.

Mijn kinderen werken thuis aan school en ook mijn man komt niet veel verder dan de eetkamer tafel. In veel gezinnen is dat nu wat het is. In de eerste golf was dat allemaal niet anders met het verschil dat het toen lente was en nu natuurlijk winter. De vrolijke noot in ons huis is onze Teun (de teckel) die nu 8,5 week oud is en altijd zin heeft om te knuffelen en te spelen. Echte wandelingen kan hij nog niet maken maar dat komt vast.

Aankomende week vlieg ik naar São Paulo. Ook in de luchtvaart verandert alles snel, bijna net zo snel als een mutatie van het virus. Daar mocht ik eerst nog bij het zwembad liggen en genieten van de zon, maar nu de cijfers daar snel oplopen kom ik deze keer niet verder dan mijn hotelkamer. Het is “maar” voor 24 uur, dat scheelt en voorzichtig zijn moeten we allemaal. Met de Braziliaanse variant moeten we dus extra voorzichtig zijn. Een rondje hardlopen zit er dus niet in, zelfs niet op de loopband...

Een niet zo heel spannende week dus, maar die zijn er ook.