Een jaar!

Een jaar!


Ruim een jaar zijn we nu actief met de Runningangels en een jaar lang schrijf ik elke zondag een blog. De ene keer over een mooie reis, de andere keer over hardlopen. Soms denk ik wel eens, wordt mijn stukje wel gelezen? Bereik ik er wel mensen mee?

Ik schrijf omdat ik het leuk vind, maar ook om mensen te motiveren lekker te sporten en te doen wat ze leuk vinden.

Deze week kreeg ik toevallig van meerdere mensen te horen dat ze mede door mijn blog weer zijn gaan lopen of zich hebben ingeschreven voor een loopje! Dat is zo leuk om te horen en geeft mij weer nieuwe energie om lekker door te gaan. Ook zei een leuke gezellige dame, welke ik zo af en toe kort spreek, dat ze door mijn Berlijn marathon nu ook de Rotterdam marathon gaat lopen! Ik wil net als jij een marathon medaille! Op mijn medaille tournee de week na Berlijn waarin ik mijn medaille overal mee naar toe nam zag ik haar ook. Dat gaf de doorslag! Zo leuk om te horen voor en voor mij ook zo motiverend. Dus het werkt van beide kanten!

Nog 1 week tot de halve marathon van Linschoten. Zes weken lang “anders” getraind, maar is het genoeg...? De twijfel slaat weer ouderwets toe en terwijl ik dit schrijf denk ik weer heb ik wel genoeg duurloop gedaan? Of had ik niet beter dit of beter dat kunnen doen? Voor mij heeft het andere trainen al zoveel loopplezier gebracht dat ik denk dat als het niet lukt volgende week ik tevreden terug kan kijken op een toch grote groei in mijn loop vermogen.

De win actie die gister gestart is van @ikbeginvandaag kan jou wellicht ook helpen weer plezier te krijgen in het lopen of om je doel je bereiken. Doe jij al mee?
Kijk voor deze actie op #runingangels instagram of Facebook!


Liefs Frouke.

http://ikbeginvandaag.com