Drukke dagen

Drukke dagen


Lekker druk, 

Daar waar ik een paar weken geleden nog om kwam in de “vrije” tijd heb ik het nu gewoon druk!

Van gekkigheid wist ik niet meer wat ik moest doen toen het vliegen voor mij een soort van weg viel. Nu dat weer een beetje aantrekt en heb ik weer een heus vier-weeks rooster, waar wel nog steeds wat gaten inzitten helaas, komt het werk bij mijn tweede baan ook lekker op gang. Geen dag meer dat ik niet weet wat ik moet doen want alles staat nu op “VOL”. Ik heb niet eens meer tijd voor heerlijke foute series als merried at first site Australië. Ik loop daar dus enorm achter. Ik zou bijna zeggen dat ik weer toe ben aan een hotelkamer quarantaine om mijn Videoland weer up to date te hebben. Zo kan het dus gaan, van alles naar niets en van niets naar alles. Van werken krijg ik energie!

Deze week pakte ik mijn schema weer vol op. Op maandag een 7km met wat korte tempo versnellingen en op dinsdag een 8km met lekker veel variatie en deze was dus zo voorbij.

Woensdagavond een bodypumples want kracht is belangrijk maar wel een beetje weg geschoven door mij. Dus dat moet ik echt vaker gaan doen. Als de tijd het toelaat loop ik vaak op donderdag een rondje als mijn dochter op de hockey is. Wel zo makkelijk, dan hoef ik niet heen en weer te rijden. Deze week een rustig rondje van 6km.

Vandaag staat de challenge van mijn coach op het menu! Van mijn huis, in Harmelen, hardlopend naar Schiphol. Dit is ongeveer 35km. Het mag in een combi met de fiets waar mijn man op start, en we zullen om en om hardlopen en fietsen. Een leuke uitdaging waar ik geen nee tegen zei en waar ik natuurlijk volgende week alles over ga vertellen.

Voor nu wens ik je een fijne zondag!