Drie op een Rij

Drie op een Rij


Drie op een rij

Ik blik nog even terug op vorige week. De week waarin ik drie keer een startnummer op spelde. Het was al even geleden en als ik zo terug kijk was het op 29 mei en tijdens de triathlon van Woerden waar ik het hardloop gedeelte deed.

Ik startte vorige week dinsdag, 29 augustus, op de 5km tijdens de Vechtloop in Maarsen. Meestal loop ik daar de 10km, maar ik dacht nu laat ik verstandig zijn en gaan voor de 5km. De tien zijn twee rondes van 5 en meestal vind ik twee rondjes van het zelfde minder leuk. De vechtloop is altijd de laatste dinsdag van augustus. Ik liep er al zeker zes keer mee. Deze keer dus 5km en samen met mijn man.

We starten om 19.30 uur en het is fijn loopweer. Ik, die al maanden niets op snelheid heeft getraind en mijn man die überhaupt weinig gelopen heeft de laatste maanden. Het rondje is dus bekend en ik ga eigelijk heerlijk van start. Een beetje snel wel met 5.15, maar ik loop echt fijn. In kilometer 3 naar 4 zitten wat rare, kleine over het water bruggetjes waar ik even wat snelheid verlies, maar met 5.20 gemiddeld en een tijd van 26.40 ben ik meer dan tevreden voor nu.

Startnummer twee gaat op zaterdag op. Zoals ik vorige week al uitgebreid schreef tijdens de Triathlon van Apeldoorn. Mijn eerste echte triathlon.

Startnummer drie gaat op zondag op de buik! Hardloopevent Harmelen, in mijn eigen dorpje dus. Een kleinschalig evenement op het voor mij zo vertrouwde rondje want daar loop ik bijna dagelijks. Het is warm maar goed te doen. Het leuke is dat mijn beide kinderen mee lopen en mijn man ook. Strebers die zijn het die twee van mij. Ze willen beide voor een snelle tijd op deze 5km. Ik loop zelf rustig met twee vriendinnen kletsend deze 5km. Trots op mijn twee kids met beide een prachtige tijd en mijn zoon zijn eerste echte tijd op de 5km, 22.47! Wat een mega tijd!

Zo liep ik dus na een langere tijd weer eens drie evenementen in één week. De volgende staat alweer geplant namelijk de Triathlon van Alphen aan de Rijn, waar ik wederom het hardloopgedeelte van 10km op mij ga nemen. Daarna de Singelloop van Utrecht, wederom een 10km. En daarna de Berenloop op Terschelling.

Fijn dat er weer wat geplant staat. Zo heb ik weer wat doelen!

Fijne zondag