Dream big!

Dream big!


Dream big!

Dat we meteen de full package boekten en niet slechts een weekje is goed uitgepakt, want zelfs na 2 weken hebben we nog geen moment gedacht aan thuis.
Ach nou ja okay; ik mis mijn vaatwasser en ja ook mijn haat liefde verhouding met de wasmachine is gegroeid tot liefde. Ik mis de geur van schone was en frisse lakens, maar weet je, zelfs dat zou ik nog een extra weekje kunnen missen.

Afgelopen zondag reden we met de auto DE Mont Ventoux op. Iets anders dan geplant, want hoe hoger we kwamen hoe slechter het weer werd... Het zicht was minimaal of eigenlijk vanaf boven niets. De wind was ongelofelijk hard, zo hard dat mijn dochter zich vast moest houden aan Robert Jan omdat ze anders om zou vallen. Het bleek toch de ultieme uitdaging voor de vele wielrenners, welke zich een weg naar boven ploeterde. Respect!

Ondanks het tegenvallende zicht was het voor mij genoeg om te zeggen, JA dit wil ik! En nee niet op de fiets, maar hardlopend. Samen Stans staat deze voor volgend jaar als prachtig, bijzonder en nieuw doel! Juli 2020 hopen wij de semi-montventoux 21.6km te lopen met 1610 hoogte meters, een stijgingspercentage van maximaal 12% op sommige stukken en gemiddeld zullen we 7,6% stijgen. Is het misschien een berg te hoog gegrepen?

We oefende de afgelopen week op de weg naar Faucon waar we stukken van 5/6% deden. Pittig? JA! Voor mij echt nog een hoop werk aan de winkel. Op mijn normale routes in Nederland vermijd ik het liefst nog een viaduct, maar een mooi nieuw doel als dit ga ik graag aan, zeker met Stans!

Nieuwe plannen zijn dus gemaakt en dus ook een reden om terug te komen naar Entrechaux en camping tresriveres(tag).

Voor nu zit het camping avontuur gedeelte erop. Echt genoten van alle 14 dagen, leuke, lieve mensen ontmoet, milestones gemaakt en een nieuwe “droom” rijker. Nu op naar Parijs voor 3 dagen. Rond kijken, cultuur snuiven en sushi eten, want dat heb ik ook gemist!

Mont Ventoux tot volgend jaar!