Door de tijd.

Door de tijd.


Door de tijd

Een snelle Atlanta had ik afgelopen zondag of eigenlijk gewoon een 24 uurs stopje. Niets bijzonders voor mij, maar gewoon lekker even hardlopen in de ochtend, ontbijten met collega’s en daarna alle winkels zo snel mogelijk in en uit en te veel geld uitgeven aan spullen die ik eigenlijk niet perse nodig had. Soms kan ik dat heel goed want jetlag heeft dan toch een beetje de overhand afijn ik had niet zoveel tijd dus de schade is beperkt.

Als ik dinsdag thuis kom met nog steeds een jetlag ga ik vroeg met de kippen op stok. De volgende ochtend is het 24-04-2024 en dat is mijn verjaardag! Dit jaar word ik ook nog eens 44 en dat zijn dus een boel vieren om te vieren. Dat mag gevierd worden maar wel op mijn eigen manier. Ik hou niet zo van thuis-verjaardagen waar ik de hele dag thuis op visite moet wachten. In de ochtend krijg ik heel lief cadeautjes op bed van mijn man en pubers. Daarna ga ik toch even hardlopen, een loop symbolisch 4,44km. In de middag lekker een high tea met mijn liefste vriendinnen en in de avond met mijn lievelings-personen (mijn gezin) heerlijk sushi eten. Zo mag mijn verjaardag elk jaar zijn.

Donderdag is zwembad-dag en zwem ik 2km. Op vrijdag interval-dag en dat was alweer even geleden. Die uitgestelde fiets training staat voor koningsdag op de planning en je raad het al, het regent! Fietsen in de regen vind ik dus precies niets, maar het kan op wedstrijddag ook regenen dus we gaan. Leuk nee zeker niet nat ja dat zeker wel, maar gedaan! 40km en daarna tijd voor tompoezen!

Vandaag nog een looptraining en dan zit de sportweek erop. Aankomende week ben ik weer op reis naar Houston en het wordt weer een uitdaging om alle trainingen te doen. Ook gaan we een lang weekend naar Antwerpen, maar de fiets en de loopschoenen gaan gewoon mee. Ook altijd weer leuk om toch gaatjes te vinden om lekker te sporten.

Fijne nieuwe week!