De perfecte week?

De perfecte week?


De perfecte week

Na vorige week waarin ik weinig rust vond pakte ik deze week die rust maximaal. Vakantie hebben en dan gewoon thuis zijn is best okay.

Op maandag daag ik mezelf uit op de interval en verbaas mezelf. Twee setjes van 90, 60, 40, 20 seconden en dan zo snel mogelijk. Ik die altijd lekker veilig loop wil nu eens kijken wat er inzit en dan wil ik ze op 4.20 minimaal lopen. Tot mijn eigen verbazing lukt het! Maar ik ook voel dat ik misschien nog wel sneller kan. Dit zijn natuurlijk korte stukjes en ik weet dat mensen op dit tempo marathons weg tikken. Voor mij dus wel even een prikkel die ik graag nog verder wil uitbreiden.

Op dinsdag naar de sportschool en op woensdag een wissel-duurloop die ook al zo fijn gaat. Zou het komen omdat ik vakantie heb en geen nachten oversla? Omdat ik een heus echt ritme heb in alles wat ik nu doe? Als ik 16 maart weer ga vliegen wil ik dit vasthouden al weet ik even niet zo goed hoe… De tijdsverschillen en nachten geen slaap helpen daar niet bij natuurlijk. Voor nu maar even genieten van deze periode van rust.

Donderdag duik ik de sportschool weer in waar ik steeds meer mijn draai ga vinden en ik al echt wel begin te merken aan mijn lijf dat het goed is wat ik doe.

Op vrijdag een 80 minuten duurloop en je raad het al misschien, maar die ging ook heel fijn! Aankomende week ben ik in Frankrijk en sta ik met toch wel wat knikkende knietjes op de skies nu 3 jaar nadat ik zo naar viel. Dat gaan we dit jaar zeker niet doen! Gewoon rustig aan en genieten van hopelijk de zon en mooie vergezichten

Fijne zondag !