De dagen voor de marathon

De dagen voor de marathon


De dagen voor de marathon...


Deze dagen ik ben er slecht in. Ik ga van ‘oh ja ik heb er zin in... ‘(serieus Frouk zin in..? ) naar ‘ben blij als het klaar is!’ Humeur technisch word ik er ook niet beter van, maar het is niet anders.
Deze week loop ik 2 keer kort. De maandagtraining skip ik helemaal en ja dat is de eerste keer in mijn schema dat ik helemaal een training oversla. Een schemakrasser, welke ik was, ben ik nu zeker niet meer! Vanaf januari netjes elke opgedragen training keurig, of bijna keurig, afgevinkt.

Afgelopen zondag liep ik bij Running de Bilt een pr op de 5km mijn 25:25, welke al 3 jaar stond, werd verpulverd tot een 25:06. Ja, ik weet het ik ben van de secondes, dus na de marathon ga ik hard trainen om deze 6 eraf te krijgen. Daar heb ik alle vertrouwen in. 5km is iets wat ik in wedstrijdjes gek genoeg bijna nooit loop en ik wist bij kilometer 2 en een beetje ook weer waarom. Wauw, wat kan dit pijn doen! Ik kreeg er een woord uit maar daar was ook alles mee gezegd het woord lucht...! Want nee ik had geen lucht mijn ademhaling lag te hoog en daar door geen lucht. Maar goed na de marathon gaan we hier mee aan de slag.

Over pijn doen gesproken ik start vandaag op #demooiste mijn 2de volle marathon. Pijn ja dat zal het ook hier weer ergens gaan doen maar wanneer? Dat kan ik nu nog niet vertellen. Van vele mensen krijg ik super lief de succes wensingen. Dank daarvoor! Ook veel die zeggen; ‘Veel plezier.’ Plezier.... mhhhh ja leuk sfeer publiek en uiteindelijk die toffe grote medaille maar plezier...? Misschien deze keer wel. Ik ga er eens goed opletten!

Voor nu laat ik het hierbij. Ik start om 10:08 uur met startnummer F696. Pak er een zak chips bij, zoek een lekker plekje in de zon en denk mij naar de finish. Pas op! Het kan zomaar even duren

Volgende week mijn raceverslag!

Liefs Frouke