D.C

D.C


D.C.

We deden het nog eens, de trio-triathlon, deze keer ik Alphen aan de Rijn. Ik mocht het loopgedeelte doen, te weten 10km. Het was een prachtige dag en de zon scheen heerlijk. Na het zwemmen en het fietsen mag ik dan eindelijk van start. Twee rondjes om de Zegersplas. Ik liep er al eens eerder samen met Gaby.

Het is inmiddels aardig warm. Het lopen gaat redelijk goed alleen mijn maag is wat van streek van de avond ervoor. Waarschijnlijk iets verkeerds gegeten, maar al met al loop ik okay en we gaan met z’n drieën de finish over. Als tweede volledig damesteam komen we over die finish.

Op dinsdag vlieg ik dan naar Washington. In ongeveer acht uur zijn we daar. Ik besluit lekker wat rust te pakken en lekker op tijd naar bed te gaan. In de vroege ochtend spreek ik met een collega af voor een rondje D.C. Niets is mooier dan een stad die nog slaapt of net ontwaakt. We lopen door de rustige straten naar het Witte Huis waar ik weer eens als van ouds tot aan het hek kan komen. Daarna gaan we naar het Washington monument (de paal) en dan door naar het National World War II Memorial. Op deze vroege ochtend is hier echt bijna niemand en met de opkomende zon is het weer echt een cadeau om hier te mogen lopen. We bezoeken het Lincoln Memorial en daarna weer terug naar het hotel. Echt prachtig om de dag zo te starten. Daarna een heerlijk ontbijt en een wandeling door George Town.

Een korte stop deze keer want op donderdagochtend ben ik alweer thuis. Kort maar krachtig zag maar.

Vandaag sta ik aan de start van de Singelloop Utrecht. Deze keer zonder verwachtingen en volledig voor de “fun”

Volgende week loop ik mijn lievelingsrondje in Vancouver, namelijk een rondje Stanley Park. Ik heb er nu al zin in!

Fijne zondag